Utisci

“Knjiga “Božanski ludak ili geneza orgazma”…što reći o njoj osim da je to suvremena Biblija za nas žene,svojevrsna Knjiga Otkrivenja…ali i za mnoge muškarce koji bi nakon nje mogli sagledati ženu iz drugih kuteva,naravno ako su spremni na to. To je jedna od onih knjiga koja se pročita u jednom dahu, pa opet iznova i iznova. Dr.Vesna je s ovom knjigom meni otvorila oči i to na vrijeme rekla bih i zato joj hvala od srca! Svima toplo preporučam da knjigu pročitaju s napomenom da treba biti spreman odbaciti konzervativnu ljušturu kojom smo svi mi obloženi….i da potražimo SEBE….jer jednom kad se nađemo…bez sebe nećemo moći …”
-Andrijana Šestak

“Knjigu “Božanski ludak ili geneza orgazama” pročitala sam za jedan dan. Jednostavno nisam mogla da je ostavim jer svaka stranica otvara nove horizonte – kako nove horizonte u životu jedne žene tako i nove horizonte u međuljudskim odnosima. Knjiga je puna životne strasti i ljubavi i to ne samo prema nekom drugom nego i prema samom sebi. Uči nas da voleti sebe jeste možda najteži i najodgovorniji zatadak koji imamo jer sa sobom provodimo ceo život a sa drugima samo jedan njegov deo. Život nikada ne prestaje – on uvek počinje bez obzira na naše godine. Bila sam oduševljena energijom kojom je autorka protkala ovo delo i zadivljena njenom ponovo pronađenom smislu da voli bez obzira na to što je nekada bila razočarana. Knjiga nije namenjena samo ženama, mada ih uči da stast u bilo kojim godinama nije sramota već dar, da ljubav uvek može biti poletna bez obzira na naše godine. Knjiga je odličan priručnik i za muškarce koji vole žene i žele da ih razumeju.”
-Maja Milosevic

“Knjiga Božanski ludak ili geneza orgazma ostavjla izuzetno jak utisak. Toplo preporučujem svim ženama da je pročitaju i podele sa drugima.”
-Mila Ivanisevic Sondermayer

“Uzimajući u obzir da je moja majka napisala ovu knjigu, trebalo mi je par meseci da se psihički pripremim da je pročitam. Knjiga je imala izuzetno jak uticaj na mene. Kada sam završio sa knjigom, istog trena sam imao utisak kako me je ljubomora, koja mi je ranije u životu pravila probleme, istog trena napustila. Par godina nakon što sam pročitao knjigu mogu pouzdano reči da se osećaj ljubomore više nikada nije vratio u meri u kojoj je ranije bio.”
-Nenad Đurđević

“Draga Vesna, malo je onih koji imaju tu čast i privilegiju da budu uzvišeniji od drugih, a vi to jeste. Ne zbog čina, već zbog vaše hrabrosti i smelosti, zbog vaših uzvišenih misli koje od vas čine heroinu ljubavi!”
-Milojka (Milja) Jakšić